This idea of an entirely vegan meal came to mind when my cousin introduced me to homemade vegan hotdogs. Hotdogs that aren't made with meat? That's when I learned a bit more about wheat gluten, and how you can turn it into tasty faux-dogs with just the right amount of seasoning and spices. Who would've thought it possible? I'm glad she had extras to give us. The rest of the dishes were put together from our garden harvest. Beets, beans, cucumbers, tomatoes. I have to be honest that everything tasted GREAT, but for us, nothing bests a generous platter of italian cured meats. Put it this way...red wine tastes much better with salame and cheese!
Quest'idea di un pasto interamente "vegan" mi è venuta in mente quando mia cugina mi ha iniziato all'hot dog vegan fatto in casa. Hot dog che non sono fatti con la carne? Stiamo scherzando? In quel momento ho imparato qualcosa in più sul glutine del grano, e come si può trasformarlo in gustosi faux-hot dogs con la giusta quantità di condimento e spezie. Chi l'avrebbe mai creduto possibile? Sono contenta che lei ne aveva di extra da darci. Il resto dei piatti venivano dal nostro orto. Barbabietole, fagioli, cetrioli, pomodori. Devo essere sincera: era tutto gustoso, ma per noi, e' sempre meglio un bel tagliere pieno di salumi italiani. Mettiamola così...il sapore di vino rosso va molto meglio con salame e formaggio!
Roasted beets from the garden is truly a taste sensation.
Like my cousin told us...it's what you put on top that makes hotdogs taste great.
Breakfast, lunch and dinner. Tomatoes every day.
Left to right: garlic salame, spicy salame, coppa